How to ise Activity in Process Flow Diagram

Post Reply
vnconsulting
Posts: 3
Joined: 08 Oct 2013, 02:26

I created a Process Flow with Start connecting to a Process Step and then Process Step connecting to an activity and then activity connected to Stop. In the viewer I only see Start and the Process Step . Can anyone tell if I am doing something wrong. Why Activity is not getting displayed.

thanks
Vivek
User avatar
neil.walsh
Posts: 456
Joined: 16 Feb 2009, 13:45
Contact:

Hi Vivek,

The short answer is it should but currently doesn't.

We have a release planned for this quarter and we'll try to get this updated. We are also hoping to update it to support decision points too. It's a view we're aware needs some additional work and we're keen to get it up to date.

Thanks for your feedback.

Neil
v93ry
Posts: 12
Joined: 27 Jul 2015, 19:48

Could you confirm if the essential view module in the "essentialinstall4_3_1.jar version 4.3.1" has this same problem?
Post Reply